lördag 19 december 2009

Sadistiska poliser

DN skriver att poliser tog till pepparspray när bröllop stoppades. Hur i helvete kan dom med att göra nåt sånt? På hans bröllop för fan! Poliserna i fråga är antingen sadistiska svin som tycker det dom gör, eller ryggradslösa kräk som inte vågar stå upp för vad dom tycker utan lyder order som vilka goda medlemmar i SS Totenkopf skulle gjort. Vissa tycker ju fortfarande att det är ok att använda våld, om någon sa åt en att göra det, utan att behöva ta ansvar för det. Fy fan! Polisen är snälla och vill oss alla väl, därför ska bara de få ha vapen... eller hur brukar mantrat gå nu igen...
EDIT: Registrering på bloggportalen (eller vad det nu var) har gjort att många nya läsare hittat hit, som inte vet var jag står i övrigt och förmodligen inte ens vet vad en anarkokapitalist är.

Sydsvenskan skriver förövrigt:
"Ett giftermål med en svensk medborgare har ingen betydelse när asylärendet avslutats. Varför skulle han inte kunna få gifta sig innan han avvisas? Det låter som ren och skär elakhet från polisens sida. Så här bör man inte få använda sin makt." - Jonas Lindgren, kommunikationschef på Migrationsverket
Ja, bröllopet har med största sannolikhet ordnats för att han ska kunna komma tillbaks som anhörig. Men vadå? Även om han kommer till Sverige enbart pga den enkla anledningen att mjölka staten på bidrag så är er ilska felriktad. Det är staten som ger bort pengar de tagit från invånarna under hot och ger dem till invandrare som inte jobbar och inte integreras. Invandring plus frikostliga bidrag är inte en toppenidé, men det är bidragen som ska bort inte invandringen. Att vara emot arbetskraftinvandring är ett ännu större mysterium billig arbetskraft är bra. Då slipper vi göra skitjobben, vi kan göra annat och produktiviteten i samhället höjs. Minimilöner, skatter och förbud skapar arbetslöshet inte invandrare som "tar våra jobb". Om invandrare ska hållas borta för att de tar våra jobb så borde väl i rimlighetens namn även kvinnor hållas borta? Och dvärgar. Och spanjorer. Om jobb är vad vi behöver så borde alla vara självförsörjande, då har man skitmycket jobb. Invandring är bra för samhället, bidrag, skatter och migrationsverket är det däremot inte.

Att polisen följer lagen är dåligt för att lagen är dålig. Nästan alla lagar i Sverige är dåliga och skulle förmodligen inte finnas i ett fritt samhälle. Sänk skatterna, avskaffa bidragen, tullar och kvoter och öppna upp gränserna och Sverige skulle blomstra.

12 kommentarer:

  1. Du har inte funderat på varför detta bröllop arrangerats? verkar ganska självklart.
    Ska man blunda för Illigala invandrare eller ska lagen följas? Tror inte man kan snällt gå och fråga om han vill följa med till polisstationen.

    SvaraRadera
  2. intresant..

    DN skriver och du sväljer med hull och hår.

    Nu har ju inte sverige amerikansk polis.

    Jag är nyfiken på HELA historien

    SvaraRadera
  3. Jag brukar undra över vilka som media egentligen skriver sina vinklade snyftartiklar för. Vem är det egentligen som helt utan den endaste lilla tillstymmelse till kritiskt tänkande tar till sig dessa ytliga artiklar? Finns sånna människor verkligen på riktigt?
    Uppenbarligen så gör dom tyvärr det. Författaren av den här bloggen är ett tragiskt bevis på det.

    SvaraRadera
  4. Naturligtvis var bröllopet arrangerat och om det genomförts hade mannen utan problem kunnat återvända som anhöriginvandrare. Bra jobbat av polisen som gorde helt rätt.

    SvaraRadera
  5. bra jobbar polisen! äntligen som en herre skulle utbrast!

    SvaraRadera
  6. Härligt att polisen börjat följa lagen.
    Allemand

    SvaraRadera
  7. Det är inte polisens jobb att förebygga anhöriginvandring. De får inte låta sådant styra deras arbete.

    SvaraRadera
  8. helt rätt gjort av poliserna kommer man inte med frivilligt så måste dom ju ta till milt våld

    SvaraRadera
  9. Om polisen agerar felaktigt har man självklart all rätt på sin sida att göra motstånd. Och polisen verkar ha agerat felaktigt här och borde straffas.

    SvaraRadera
  10. polisen har väl inte agerat felaktigt i vad då? han skulle ju utvisas å ville inte följa med

    SvaraRadera
  11. När polisen kränker agerar de felaktigt negativa rättigheter. Det spelar ingen roll vad som står i lagboken. Att bara lyda order är ingen ursäkt.

    Om lagen hade varit att han skulle skickas till Gulag, skulle du fortfarande tyckt att polisen gjorde rätt?

    SvaraRadera
  12. Vad är det för ogenomtänkta kommentarer folk har börjat posta under mitt nick? Fan det är ju bara jag som är anonym på den här bloggen!

    Så, om nu alla ni andra anonyma skulle vilja ta er tid att fundera lite, så skulle jag bli glad.

    Vad är skillnaden på:
    1) 349 människor i Stockholm bestämmer att cannabis är en drog, och den ska man inte få använda eller inneha. De skickar ut blåklädda män på gator och torg, som, om de ser dig med cannabis, kör iväg med dig till ett hus där det finns trevliga rum att sitta inlåst i...
    och
    2) Jag och mina vänner bestämmer att cheeseburgare är fel, så vi skickar ut några av oss med en vit sketen Volvo och haffar alla som ser ut att ha käkat cheeseburgare på McD, kör hem dom till mig och låser in dom.

    Vad är skillnaden?

    SvaraRadera