lördag 8 maj 2010

Ett vanligt problem

Aftonbladets rubrik om att Camilla Lindberg (FP) vill legalisera bordeller är idiotisk men ändå något vi liberaler möts av nästan hela tiden, "Riksdagsledamot vill ha bordeller". Bara för att man vill att något ska vara lagligt så är man inte automatiskt för det. Jag tvivlar starkt på att hon vill ha bordeller. Hon vill nog bara inte straffa de som skulle tänka sig att driva dem. Det är en milsvid skillnad. Jag är för att murder parks ska vara lagligt men jag vill inte ha dem, jag skulle aldrig gå dit.

EDIT: Hittade ingen bra info om murder parks att länka till. Kortfattat är det paintball/laser tag fast med riktiga vapen och människor dör. Man skriver på kontrakt att man är där frivilligt och inser konsekvenserna och sen ger man sig in och slåss mot andra galningar.

2 kommentarer:

  1. Känner igen mig. Säger man att något ska legaliseras blir man anklagad för att själv vilja ha det!

    SvaraRadera
  2. Effektiv rubrik! Klart som fan att människor klickar på artikeln när de ser rubriken. Aftonbladets syfte är nog inte att få människor att tro att ledamoten verkligen vill ha bordeller utan snarare att så många så möjligt ska läsa artikeln. Pengar är inblandade

    SvaraRadera