lördag 28 november 2009

Lagstifta mot idioti

Vad är det för fel på människor!? Jag tog med mig mer skit än vad man behöver til Oktoberfest, det var också dumt, borde inte vi ha någon lag mot det (iaf i Tyskland)?

3 kommentarer:

  1. Jag missade att ställa om klockan till sommartid och kom konsekvent en timme försent till jobbet i ett halvår. Det slutade med att jag blev avskedad och började supa. Nu vill jag ha kompensation av staten för utebliven inkomst och mina utgifter på systembolaget. Hur kan de låta något sådant här hända en helt oskyldig medborgare? Men de är som bekannt bara intresserade av att värna om storkaptialister som ju tjänar ofantliga summor pengar på denna utspridda tids-svindel...

    Gör uppror genom att bojkotta sommartid!

    SvaraRadera
  2. Ja, sommartid är ett av statens alla verktyg för att förtrycka den lilla människan. Att avskaffa sommartid tycker jag borde göras prio ett.

    SvaraRadera
  3. När jag gick på högstadiet eldade jag och två polare lite böcker, anteckningsblock och annat skolmaterial i ett smalt utrymme mellan två hus. När vi gått därifrån blossade elden upp igen och husen kunde ha fattat eld. Människor kunde ha dött.

    Förbjud skolan! =)

    SvaraRadera